Planning

Tuesday, December 17, 2019
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›10:30 (30min)
› Salle de réunion, Fizeau 5ème étage
›11:00 (1h)
Presentation of the DREAMS project: an interdisciplinary project
Yves D'Angelo (LJAD, Université Côte d'Azur)
› Salle de réunion, Fizeau 5ème étage
›12:00 (2h)
› Restaurant des Impôts
›14:00 (1h15)
› Salle de réunion "Olivier Chesneau", Fizeau 1er étage
›15:15 (45min)
› Salle de réunion "Olivier Chesneau", Fizeau 1er étage
›16:00 (15min)
› Salle de réunion "Olivier Chesneau", Fizeau 1er étage
›16:15 (45min)
Fisher/KPP models with memory for fungal growth and their numerical simulation
Laurent Monasse (Inria & LJAD, Université Côte d'Azur)
› Salle de réunion "Olivier Chesneau", Fizeau 1er étage
›17:00 (45min)
Branching processes and asymmetric cell division
Vincent Bansaye (École Polytechnique)
› Salle de réunion "Olivier Chesneau", Fizeau 1er étage
›17:45 (45min)
› Salle de réunion "Olivier Chesneau", Fizeau 1er étage
›20:00 (2h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1